Guyonan

muridbaru

Murid Anyar

muridbaru

Guru  : “Anak anak, iki ana murid anyaran, Ayo Le, ndang dikenalke sapa jenengmu..”

R         : “Njih Bu.., Halo kanca-kanca kabeh.., aku murid anyaran, jenengku Reklitunov..”

Guru   : “Sik sik Le…, apa bapakmu wong bule?”

R          : “Asli Sukoharjo koq Bu, nanging nggih seringipun bule.., bulepotan wonten sabin..”

Guru   : “Lha apa ibuke sing bule.., koq kaya jeneng jeneng Rusia..

R         :”asli Wonogiri Bu…”

Guru    : lha trus koq jenengmu isa koyo wong Rusia ngono..?”

R           : “Ngendikane Bapak, niki kagem piweling koq Bu..”

Guru    : “Maksude??”

R           : “Reklitunov niku singkatan REBO KLIWON PITU NOVEMBER..”

Guru    : ” WOALAHHH…”

More from Guyonan